NOVI OBRAT U VEĆ ZABORAVLJENOM SLUČAJU: / Priveden čovjek za kojeg se sumnja da je ubio Emiliana Salu

Image
Foto: AFP

Nekadašnji igrač francuskog Nantesa u siječnju ove godine poginuo je zajedno s pilotom Davidom Ibbotsonom

19.6.2019.
20:31
AFP
VOYO logo

Engleska policija uhitila je u srijedu 64-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči za ubojstvo argentinskog nogometaša Emiliana Sale, piše britanski Sky Sports.

Nekadašnji igrač francuskog Nantesa u siječnju ove godine poginuo je zajedno s pilotom Davidom Ibbotsonom u nesreći nakon što je njihov avion srušio u more u kanalu La Manche.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detektiv Simon Huxter iz dorsetske policije rekao je za engleske medije: "Napravili smo opsežnu istragu u koju smo uključili mogućnost ubojstva."

Najveći tranasfer u povijesti

Argentinski napadač nakon vrlo dobre polusezone u francuskom Nantesu kod Vahida Halilhodžića prodan je u velški klub Cardiff za rekordnih 17 milijuna eura. Sala se u zimskom prijelaznom roku rastao od obitelji i prijatelja te sjeo u avion na Cardiff u koji nikad nije sletio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mali avion Piper P-64 Malibu posljednji je put u ispravnom stanju viđen 21 siječnja, no onda je nestao bez traga u kanalu La Manche tijekom velike oluje. Nakon mjesec dana potrage koju su najprije vršile državne službe, a onda i privatne tvrtke pronađena su tijela Emiliana Sale i njegovog pilota za okjeg je kasnije utvrđeno da ipak nije imao dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo