NIJE MOGLA IZDRŽATI

NOVI ISPAD RONALDOVE SESTRE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Potpuno izgubila živce – ‘Ne razumijem zašto mu to radite’

Portugalca, koji bi trebao biti lider svoje momčadi, su razapeli gotovo svi talijanski mediji

Juventus igra jednu od najturbulentnijih sezona u posljednjih nekoliko godina. Ugroženo im je prvo mjesto, izgubili su čak dvije utakmice za trofej u samo pola godine, Superkup od Lazija i sada finale Kupa protiv Napolija, a na žestokom udaru, nakon posljednje, našao se Cristiano Ronaldo.

Portugalca, koji bi trebao biti lider svoje momčadi, su razapeli gotovo svi talijanski mediji, eto Gazzetta mu je dala mizernu ocjenu pet, a javili su se i neki bivši igrači te mu uputili žestoku kritiku. Činjenica je, Ronaldo je bio nevidljiv u prošloj utakmici i kritike su za sada opravdane.

ProfimediaFoto: Profimedia

‘Što više hoćete’?

“Taj poraz nosi potpis Cristiana Ronalda. Portugalac je fizički u problemima i ne može čak nikoga ni predriblati”, rekao je nekada slavni napadač Luca Toni za Rai Uno.

A onda se dežurnim kritičarima Ronalda javila njegova sestra, Elma Aveiro. 

“Što više hoćete? Daje sve od sebe, ali ne može praviti čuda i učiniti sve sam. Ne razumijem kako mogu ovako igrati. No, drži glavu gore, ali ne može sve sam kralju moj”, poručila je Ronaldova sestra koja je i ranije imala sličnih ispada kada bi netko kritizirao njezina brata.

Povratak na Net.hr