KRAMARIĆ NATRPAO MREŽU WERDERA: / Hrvatski napadač dvostruki strijelac, preokret Bayerna u derbiju s devet golova!

Image
Foto: AFP, UWE ANSPACH

U derbiju 32. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je na gostovanju pobijedio RB Leipzig 5-4, dok je Hoffenheim deklasirao Werder 5-3 uz dva pogotka hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića

13.5.2017.
16:27
AFP, UWE ANSPACH
VOYO logo

Hoffenheim je i prije ovog kola osigurao plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka, no ovom pobjedom je ostao u igri i za direktan plasman u elitno natjecanje 'Starog kontinenta'. Uoči zadnjeg kola ima isti broj bodova kao i Borussia Dortmund na trećem mjestu, posljednjem koje direktno vodi u LP.

Hoffenheim je već nakon prvog poluvremena riješio pitanje pobjednika postigavši tri gola, a u uvodnih šest minuta drugog dijela još dva gola za uvjerljivih 5-0. Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zabio je drugi i četvrti pogodak gostujućeg sastava stigavši do brojke od 15 pogodaka u prvenstvu i trenutačno je na diobi petog mjesta ljestvice strijelaca Bundeslige. Werder je do kraja utakmice ublažio poraz postigavši tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Hoffenheim pored Kramarića bili su Adam Szalai (7), Steven Zuber (40) i Ermin Bičakčić (52), dok su golove za domaći sastav postigli Theodor Gebre Selassie (59), Philipp Bargfrede (86) i Robert Bauer (90).

Aktualni prvak Bayern je sjajnom susretu na gostovanju pobijedio RB Leipzig 5-4 nakon što je gubio 1-3 i 2-4. Bavarci su okrenuli rezultat postigavši dva gola u sudačkoj nadoknadi. Strijelci za Bavarce bili su Robert Lewandowski (17-11m, 84), Thiago (60), David Alaba (90+1) i Arjen Robben (90+5), dok su golove za RB Leipzig zabili Marcel Sabitzer (2), Timo Werner (29-11m, 65) i Yussuf Poulsen (47).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht Frankfurt našeg Nike Kovača je izgubio na gostovanju u Mainzu 2-4 nakon što je vodio 2-0. Eintracht je poveo golovima Branimira Hrgote (42) i Haris Seferović (50), no Mainz je zabio četiri gola za pobjedu kojom je načinio veliki korak prema osiguranju prvoligaškog spasa. Strijelci za Mainz bili su Jhon Cordoba (60), Stefan Bell (62), Yoshinori Muto (76) i Pablo De Blasis (90+3-11m).

Ingolstadt je na gostovaju kod Freiburga odigrao 1-1 i kolo prije kraja se pridružio Darmstadu na putu u drugu ligu. Ostaje tek upitno tko će u dodatne kvalifikacije. Trenutačno tu poziciju drži HSV sa 35 bodova, dok Wolfsburg, Augsburg i Mainz imaju po 37 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bundesliga, rezultati 32. kola:

Augsburg - Borussia Dor. 1-1 Werder - Hoffenheim 3-5 RB Leipzig - Bayern 4-5 Darmstadt - Hertha Berlin 0-2 Mainz - Eintracht 4-2 Freiburg - Ingolstadt 1-1 Schalke 04 - HSV 1-1 Bayer Leverkusen - Koln 2-2 Wolfsburg - Borussia Moen 1-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo