NOVE KAZNE U HRVATSKOM NOGOMETU: / Disciplinska komisija odradila posao, Hajduk prošao najgore

Image
Foto: PIXSELL

Uz ovlaštenje Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Disciplinska komisija donijela je odluke o kaznama za prekršaje na utakmicama 10. kola hrvatskog nogometnog prvenstva.

29.9.2017.
16:40
PIXSELL
VOYO logo

Hajdukova blagajna bit će olakšan za 20,000 kuna, navodi se na službenim internetskim stranicama Hrvatski telekom Prve lige, uz sljedeće objašnjenje:

"Na utakmici Hajduk-Lokomotiva pripadnici navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini u 60. minuti zapalili su 20 baklji, nekoliko bljeskalica te 5 dimnih kutija koje su gorjele 3 minute pa je zbog učestalog prekršaja iz članka 67. DP HNS HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 20.000 kuna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažnjen je i domaćin te utakmice, također novčano i to iznosom od 5000 kuna zbog prekršaja iz članka 54. DP HNS na istoj utakmici (5 žutih kartona).

Kazne su uručene i sudionicima-klubovima utakmice Istra 1961-Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupina BBB s tribine jug u 77. minuti bacila je dvije baklje na navijače na istočnoj tribini te u slijedećoj minuti ubacila jednu baklju u teren za igru zbog čega je GNK Dinamo kažnjen iznosom od 10.000 kuna, a NK Istra 1961 kao organizator s 5.000 kuna", otkriva se, uz dodatak da je i igrač Dinama Leonardo Sigali kažnjen zabranom nastupa u jednoj utakmici i novčano u iznosu od 4000 kuna "zbog isključenja na utakmici Istra 1961-Dinamo (prekršaj nad suparnikom u izglednoj prilici za pogodak)."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo