Potpuna senzacija: Nova zvijezda Uniteda igrat će za Hrvatsku?

‘Januzaj može birati za koga će igrati. Zvala ga je Belgija u nekoliko navrata, a želi ga Albanija i još neki, među ostalima i Hrvatska i Engleska’, kazao je trener Manchester Uniteda David Moyes.

Pitanje je da li Moyes zna nešto što mi ne znamo ili je jednostavno pogriješio kad je nabrajao zemlje koje bi htjele novu zvijezdu Uniteda. Tek 18-godišnji Adnan Januzaj proteklog je vikenda zabio dva gola za pobjedu svog kluba protiv Sunderlanda.

Ovo mu je treća sezona u Unitedu, a najzanimljivije je da još nije odabrao reprezentaciju za koju će igrati. Kako je rođen u Bruxellesu, logičan je odabir Belgije ili Albanije, jer mu je majka iz Albanije, a otac s Kosova. Djedovi i bake mladog nogometaša su, kako tvrde engleski mediji, rođeni na teritoriji Srbije i Tuske.

Navodno je dosad odbijao sve pozive u belgijsku reprezentaciju, a koja reprezentacija je njegova želja, ostaje nepoznato. No, dobro zvuči bi Januzaj mogao biti na meti Vatrenih, možda Davor Šuker i društvo imaju nekog aduta u rukavu.

//www.youtube.com/embed/kxwaBlM7dr0

Povratak na Net.hr