NOVA UVREDA IZ ITALIJE ZA SUCA KOJI JE DOSUDIO PENAL ZA REAL: / 'Da zaključimo - on je idiot'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP
18.4.2018.
16:55
AFP
VOYO logo

Bivši dopredsjednik Milana Adriano Galliani osudio je engleskog suca Michaela Olivera zbog dvojbenog jedanaesterca kojeg je dosudio za Real Madrid protiv Juventusa i nazvao ga idiotom.

"Jedanaesterac za Real je više nego dvojben, a crveni karton Buffonu je smiješan. Sudac je pokazao kako ne razumije nogometnu psihologiju. Da zaključimo, sudac je idiot," kazao je Galliani za talijanske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUDAC JE POGRIJEŠIO, BUFFONOV BIJES BIO JE OPRAVDAN: Snimka otkriva što se dogodilo, kriv je podmukli Juveov nogometaš

Engleski sudac je u trećoj minuti nadoknade kontakt Medhija Benatije i Lucasa Vazqueza okarakterizirao kao prekršaj dosudivši jedanaesterac za 'Kraljevski klub'. Zbog prigovora je Buffon isključen, a na vrata je stao Szczesny. Jedanaesterac je realizirao Cristiano Ronaldo za Realov prolaz u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši čelnik Milana je dodao kako će u polufinalu Lige prvaka navijati za Romu protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijat ću za Romu. Možete si misliti koliko volim Liverpool nakon finala Lige prvaka u Istanbulu 2005. godine. Nakon te utakmice nisam spavao dva mjeseca," kazao je Galliani.

Liverpool je u finalu Lige prvaka 2005. godine pobijedio Milan boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 3-3. Milan je na poluvremenu vodio 3-0, no 'Redsi' su u nastavku od 54. do 60. minute zabili tri gola izjednačivši na 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo