NOVA SNIMKA OTKRIVA VRIJEDNOST JEDNOG OD NAJLJEPŠIH POTEZA GODINE: / I Mourinho ostao zatečen

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Nogometaš Manchester Uniteda Ashley Young sinoć je bio junak pobjede Manchester Uniteda nad Watfordom u gostima u sklopu 14. kola Premiershipa.

29.11.2017.
14:05
Screenshot
VOYO logo

Crveni vragovi slavili su kod Watforda (4-2) te nastavili svoju potjeru za vodećim Manchester Cityem za kojim sada zaostaju pet bodova.

VARDY POSTIGAO GOLČINU I POL: Leicester srušio Tottenham, United rasturio Watford

Činilo se da je United pitanje pobjednika riješio u prvom dijelu, kada je dvaput mrežu pogađao Ashley Young (19, 25), a jednom Anthony Martial (32). No, za Watford je u 77. minuti smanjio Tryo Deeney iz penala, a u 84. minuti Abdoulaye Doucoure je efektno zabio drugi gol za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se očekivala napeta završnica, tri minute prije kraja Jesse Lingard je iz solo-prodora osigurao tri boda za Mourinhovu momčad. Ashley Young je u sjajnoj formi. Nakon što je zabio gol na zadnje dvije utakmice protiv Newcastlea i Brightona, igrač Manchester Uniteda sad je zabio dva gola.

Prvo je u 19. minuti Young sjajno poentirao s ruba šesnaesterca, da bi šest minuta kasnije majstorski pospremio slobodnjak. I to sve protiv kluba u kojem je započeo svoju nogometnu karijeru 2003. godine. Osvanuo je novi video Youngovog majstorskog slobodnog udarca iz drugog kuta iz kojeg se najbolje vidi koliko je udarac bio efektan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Young je ovim majstorskim potezom bacio navijače Uniteda u trans, a svog trenera Josea Mourinha ostavio u nevjerici. Posebni kad je vidio gol okrenuo se prema svojim pomoćnicima i igračima, ne vjerujući ćemu je svjedočio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo