NOVA SEZONA, STARI PROBLEMI: / Legenda Liverpoola žestoko 'nagazila' hrvatsku zvijezdu

Image
Foto: AFP

Čini se da će hrvatski nogometaš Dejan Lovren i u novoj sezoni morati biti spreman na oštre kritike. Iako su u tijeku tek pripreme, već sada ga žestoko "gaze".

27.7.2015.
12:46
AFP
VOYO logo

Lovren je prošlo ljeto prešao iz Southamptona u Liverpool koji ga je platio 25,3 milijuna eura, najviše u klupskoj povijesti za jednog obrambenog igrača. Nekadašnji se dinamovac, međutim, nije iskazao, puno je griješio, a na zub su ga uzeli i mediji, i stručni komentatori i navijači.

"Nije se previše popravio"

Iako je prije nekoliko dana poručio kako ne želi opet biti žrtveno janje, odnosno dežurni krivac za sve neuspjehe Redsa, čini se da neće imati mira. U razgovoru za Liverpool Echo legendarni nogometaš Liverpoola Mark Lawrenson istaknuo je Lovrena kao igrača koji u svakoj utakici napravi barem jednu veliku pogrešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovren i dalje djeluje nervozno. Ono što, međutim, još više zabrinjava je da uvijek napravi pogrešku tijekom utakmice. Da sam suparnički trener, uvijek bih svojem napadaču rekao da bude svjestan da Lovren može pogriješiti u svakom trenutku i da pripazi na takvu mogućnost. Čini se da se Lovren nije previše popravio, a u zadnje vrijeme nismo baš igrali protiv jakih suparnika", naglasio je Lawrenson koji je igrao u obrani Liverpoola od 1981. do 1988. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavne stvari čini kompliciranima"

"Menadžer Brendan Rodgers zato vjerojatno nema izbora nego kao prvi stoperski par koristiti Martina Škrtela i Mamadoua Sakhoa. Kad si nervozan i sklon pogreškama poput Lovrena, to ne pomaže suigračima, iako uvijek trebaš očekivati pogrešku partnera ako igraš na mjestu stopera. Ono što je, međutim, problem kod Lovrena jest da jednostavne stvari čini kompliciranima, a komplicirane prilično laganima", dodao je Lawrenson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je izrazio mišljenje da je Lovrenu tijekom utakmice potrebna podrška suigrača.

"Potrebna mu je dobra komunikacija. A to je nešto u čemu Škrtel nikada nije bio dobar. Na mnogo načina, najbolji naš komunikator u obrani je Kolo Toure, ali on ne igra tako često."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo