REPOVI NAKON UTAKMICE

NOVA HNL SRAMOTA: U mnogim ligama Ristovski bi zbog ovog dobio izravni crveni karton, ali ne i u Hrvatskoj

Nakon susreta 23. kola HNL-a između Rijeke i Lokomotive na Rujevici, ostali su repovi.

Naime, sporna situacija viđena je u 35. minuti kada je nakon proslave gola Josipa Ćorića za 1-0 Lokosa i gestikuliranja prema riječkoj Armadi, Stefan Ristovski namjerno, bahato, bez potrebe, odgurnuo Lokomotivinog igrača koji je pao na travnjak. Sudac Gabrilo pokazao je Ristovskom i Ćoriću žute kartone, a lako je mogao kazniti domaćeg i crvenim.

RIJEKA SLAVILA PREOKRETOM NA RUJEVICI: Pobjeda Kekove momčadi protiv Lokomotive, ali nisu sve vijesti dobre

U mnogim ligama Ristovski bi dobio izravni crveni karton, ali ne i u HNL-u gdje je, očito, sve naopako. Sudac Gabrilo progledao mu je kroz prste i dao mu samo žuti karton, zbog kojeg će propustiti derbi s Hajdukom. Žuti karton dobio je i Ćorić zbog neprimjerenog slavlja.

Vrijedi spomenuti kako su veći incident spriječili igrači obje momčadi, jer je nastalo komešanje na travnjaku.

‘RIJEKA ĆE POMESTI DINAMO’: Trener Intera bjesnio nakon poraza na Maksimiru, opleo po sucima

“Prije svega, mene su ponijele emocije i reagirao sam prema publici nakon gola, iako mislim da su svi to malo preuveličali. Međutim, Ristovski je nakon toga reagirao i po meni zaslužio crveni karton. Zbog čega? Ne znam i ne sjećam se točno što je bilo, ali zvalo me je nekoliko ljudi koji su gledali TV snimku i rekli da je trebao dobiti crveni karton”, kaže Ćorić te dodaje da mu se brat Ante nije javio neposredno nakon utakmice, piše Goal.com.


Imaš komentar?

Povratak na Net.hr