NOGOMET OVOM JOŠ NIJE SVJEDOČIO: / Zvijezda Chelsea odbila Juve zbog brutalne ponude Kineza

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Napadač engleskog premierligaša Chelsea Diego Costa (28) odbio je ponudu Juventusa i na kraju sezone gotovo sigurno seli u Kinu.

20.4.2017.
17:56
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Juve je odbijen. Chelsea se teško može pomiriti da njihov važni napadač seli u Kinu. Engleski mediji pišu kako je Brazilac sa španjolskom putovnicom dobio sjajnu ponudu torinske 'Stare dame', međutim sve je palo u vodu nakon što su se oglasili Kinezi. Jedan kineski klub je Costi ponudio nevjerojatnih 700.000 eura tjedno, a londonskom klubu 40 milijuna eura odštete.

Britanski tabloid Mirror nagađa kako se radi o Tianjin Quanjianu koji je već u siječnju pokušao kupiti 28-godišnjeg napadača. Međutim, Costa je nakon dogovora s Antoniom Conteom odlučio ostati na Stamford Bridgeu do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako Kinezi grizu za Costom, njegovi nastupi u Premiershipu sve su slabiji. Španjolski reprezentativac u posljednjih pet kola, odnosno 490 minuta nije zabio gol. I to je loša vijest za sve navijače Bluesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine je u 12 nastupa zabio samo tri gola, a nije imao nijednu asistenciju. Stručnjaci na 'Otoku' smatraju kako su upravo loše Costine igre razlog zašto je Chelsea ugrozio osvajanje naslova prvaka. Šest utakmica prije kraja prvenstva Chelsea ima četiri boda više od Tottenhama.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-1-11733', window);

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo