Nogometni svijet je i dalje zgrožen: 'Osramotio je klub, zemlju i obitelj...'

Legendarni bivši napadač Liverpoola Robbie Fowler priključio je brojnim kritičarima koji su osudili najnoviji prljavi potez Luisa Suareza.

26.6.2014.
7:40
VOYO logo

Grizenje za rame Giorgia Chiellinija u utorak u utakmici između Urugvaja i Italije glasno je odjeknulo svjetskim medijima budući Suarez ima dugu prošlost ovakvih prljavih poteza. Bez obzira na njegovu nevjerojatnu igračku kvalitetu, Fowler smatra da bi na ovakav njegov potez trebali oštro reagirati u klubu.

"Ne možete ga braniti. Izvan terena on je apsolutno krasan momak. Puno se bavi dobrotvornim radom i zajednicom u Liverpoolu i volim ga kao igrača, ali možete mu oprostiti što je napravio. Kada izađe na teren jednostavno postane druga osoba. Liverpoolovi navijači ga vole kao igrača, ali on kontinuirano provlači klupsko ime kroz blato. To nije u redu, posebice s obzirom na to kako su mu pomogli zadnji put. Pokušali su ga rehabilitirati. Ne bi me iznenadilo da sada ode", rekao je Fowler za talkSport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još oštriji od Fowlera bio je Paul Scholes, legendarni igrač Manchester Uniteda:

"Suarez je osramotio svoj klub, zemlju i obitelj. Zabraniti mu nastup ostatak Svjetskog prvenstva nije dovoljno jer će Kolumbija pobijediti Urugvaj u sljedećoj utakmici ionako. Osjećat će se užasno i velika šteta zbog cijelog incidenta jer je izvanredan igrač. Ali ljudi će se sada sjećati Suareza zbog njegovih grizućih incidenata na ovom Svjetskom prvenstvu, a ne njegovih nogometnih sposobnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WsWa4X2Rt4A

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo