Nogometna bajka usred Vukovara: Prelijepa priča dobila svoj nastavak

Malonogometni klub Futsal Dinamo i MNK Aurelije iz Vinkovaca, u utorak će u dvorani Borovo odigrati prijateljsku nogometnu utakmicu u znak sjećanja na 23.

18.11.2014.
12:03
VOYO logo

Zagrebačka nogometno - navijačka bajka na jedan dan će se preseliti u Slavoniju, točnije, u Vukovar. MNK Futsal Dinamo i Aurelije iz Vinkovaca će u utorak u dvorani Borovo u Borovom naselju, s početkom u 17 sati, odigrati prijateljsku malonogometnu utakmicu u znak sjećanja na 23. obljetnicu pada grada, i sve vukovarske žrtve. Nakon utakmice, navijači Futsal Dinama Bad Blue Boysi i domaći simpatizeri Aurelije zajedno će posjetiti vukovarsku bolnicu, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata i spomen obilježje na Ovčari.

Iz Zagreba je u Vukovar pristigao jedan autobus BBB-ovaca, uz nekoliko osobnih automobila, a tijekom dana se očekuje dolazak i ostalih navijača, posebno iz Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepom gestom klubovi i navijači odat će počast Vukovaru, poginulim i stradalim hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji", stoji u priopćenju MNK Aurelije.

//www.youtube.com/embed/Cflc3Ql1N_I

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za utakmicu Dinama i Aurelije prodaju se po simboličnoj cijeni od pet kuna, a spomenimo da se diljem Lijepe naše raširila inicijativa #HNLzaVukovar.

S vizualom vukovarskog vodotornja se proširila neprofitna inicijativa koju su prihvatili neki klubovi, te se očekuje da bi nadolazećeg vikenda naši prvoligaški klubovi trebali nositi obilježje stradanja Vukovara na dresu. Inicijativu su već prihvatili i košarkaši Cedevite, koji su s tim obilježjem odigrali zagrebački derbi protiv Cibone u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo