hnl

Nogometna bajka usred Vukovara: Prelijepa priča dobila svoj nastavak

Malonogometni klub Futsal Dinamo i MNK Aurelije iz Vinkovaca, u utorak će u dvorani Borovo odigrati prijateljsku nogometnu utakmicu u znak sjećanja na 23. obljetnicu pada grada Vukovara, i sve vukovarske žrtve. Nakon utakmice će Bad Blue Boysi i navijači Aurelije zajedno posjetiti vukovarsku bolnicu, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata i spomen obilježje na Ovčari. Za svaku pohvalu!

Zagrebačka nogometno – navijačka bajka na jedan dan će se preseliti u Slavoniju, točnije, u Vukovar. MNK Futsal Dinamo i Aurelije iz Vinkovaca će u utorak u dvorani Borovo u Borovom naselju, s početkom u 17 sati, odigrati prijateljsku malonogometnu utakmicu u znak sjećanja na 23. obljetnicu pada grada, i sve vukovarske žrtve. Nakon utakmice, navijači Futsal Dinama Bad Blue Boysi i domaći simpatizeri Aurelije zajedno će posjetiti vukovarsku bolnicu, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata i spomen obilježje na Ovčari.

Iz Zagreba je u Vukovar pristigao jedan autobus BBB-ovaca, uz nekoliko osobnih automobila, a tijekom dana se očekuje dolazak i ostalih navijača, posebno iz Slavonije.

“Lijepom gestom klubovi i navijači odat će počast Vukovaru, poginulim i stradalim hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji”, stoji u priopćenju MNK Aurelije.

//www.youtube.com/embed/Cflc3Ql1N_I

Ulaznice za utakmicu Dinama i Aurelije prodaju se po simboličnoj cijeni od pet kuna, a spomenimo da se diljem Lijepe naše raširila inicijativa #HNLzaVukovar.

S vizualom vukovarskog vodotornja se proširila neprofitna inicijativa koju su prihvatili neki klubovi, te se očekuje da bi nadolazećeg vikenda naši prvoligaški klubovi trebali nositi obilježje stradanja Vukovara na dresu. Inicijativu su već prihvatili i košarkaši Cedevite, koji su s tim obilježjem odigrali zagrebački derbi protiv Cibone u ponedjeljak.

Povratak na Net.hr