GLEDAO SMRTI U OČI: / "Zahvalio sam Bogu što nitko nije poginuo"

Image

Kao što smo javili u subotu, na uglu Trešnjevačkog trga, Krapinske i Ozaljske ulice dogodila se u subotu rano ujutro prometna nesreća. Audi cabrio udario je u stup kod casina.

15.2.2016.
18:25
VOYO logo

"Bio sam s prijateljima vani, malo smo popili, sjeli u auto i krenuli kući. Kako su tračnice bile skliske, izgubio sam kontrolu i zaletio se u stup . Ne znam što se dogodilo. Nikad u životu nisam vozio brzo, no te noći, u kombinaciji s alkoholom i skliskom cestom, izgubio sam kontrolu", počeo je Čabraja, piše 24 sata i nastavio:

'Boli me ruka, imam šavove na glavi i ispod oka'

"Bio sam u bolnici dva sata i pušten sam na kućnu njegu. Boli me ruka, imam šavove na glavi i ispod oka. Kajem se zbog svega, žao mi je zbog trenera, direktora i ljudi u klubu. Bili su korektni prema meni. Čim sam se probudio zahvalio sam Bogu što su prijatelji u redu, što nitko nije poginuo, što nitko nije bio na cesti. Znate, svašta mi je prošlo kroz glavu, različiti scenariji. Nikad neću prestat zahvaljivati Bogu što nije bilo tragedije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Žao mi je roditelja, kluba... Njih sam povrijedio'

Sad kad mu je ova situacija sjela, neke stvari kod njega su ipak izašle na površinu...

"Lako za auto, nije me briga za njega, materijalna šteta me ne zanima. Auta više nema, a što se mene tiče, i bolje. Žao mi je roditelja, kluba... Njih sam povrijedio i to me boli. Obećajem svima da se ovako nešto više neće ponoviti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo