NOĆNA MORA ZA SLAVENA BILIĆA: / Englezi donijeli revolucionarnu odluku koja mu je pokvarila sve planove

Image
Foto: Profimedia

Mogla bi to biti prava noćna mora, posebice zbog toga što je bio tako blizu automatske promocije

17.4.2020.
14:50
Profimedia
VOYO logo

Ovih se dana po engleskim medijima dosta pisalo o raznim mogućnostima privođenja sezone kraju. Zbog i dalje prisutne pandemije koronavirusa teško je odrediti kada bi se prvenstvo moglo nastaviti i u četvrtak je BBC otkrio kako su čelnici lige odlučni u tome da se prekine natjecanje u Championshipu te da se automatski u najviši rang premjeste trenutna prva dva kluba, što bi značilo da West Bromwich Albion i Leeds United dobivaju promociju.

E sada, Independent pak danas ekskluzivno donosi da takav scenarij neće biti moguć. Tvrde kako će se prvenstva u Championshipu, League One i League Two, kao i nižim ligama, odigrati do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Slaven Bilić

Ništa od promocije

U posjedu su pisma koje je predsjednik EFL-a, Rick Parry, poslao svim klubovima, a u kojem kaže kako će se prvenstva odigrati, ali bez gledatelja. Ne navodi se, međutim, kada bi se prvenstva mogla nastaviti, a Britanci su pak produžili karantenu najranije do 7. svibnja.

Vrlo su to loše vijesti za Slavena Bilića jer u onom prvom scenariju dobio bi promociju u najviši rang čak devet kola prije kraja, a ovako će morati čekati da se situacija s koronavirusom smiri i tek onda se boriti za mjesto koje vodi u PL. Pritom valja naglasiti kako je stanje na tablici Championshipa dosta neizvjesno jer Bilić je na drugom mjestu iza Leedsa, a samo šest bodova iza Bilića nalazi se Fulham koji se dakako grčevito zalaže za scenarij u kojem se prvenstvo igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lako se bivšem izborniku Hrvatske može dogoditi i da padne na treće mjesto ili niže, a to bi značilo da ga čeka još i doigravanje s klubovima do šestog mjesta i ono se igra nakon što se prvenstvo završi. Sve u svemu, mogla bi to biti prava noćna mora, posebice zbog toga što je bio tako blizu automatske promocije u Premiership.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo