OBOŽAVAJU GA

NO GOOD MANDŽUKIĆ: On radi sve ono što je Pogba trebao raditi u Juventusu

Borbenost, požrtvovnost, neumoran trk i obrambene reakcije najjčešći su pojmovi koje koriste navijači torinskog Juventusa da bi objasnili razloge zbog kojih obožavaju Marija Mandžukića.

On je prva crta obrane sastava talijanskih prvaka, nogometaš kojeg je trener Massimiliano Allegri s mjesta napadača usmjerio na krilo, a od njega dobio zahvalu u vidu neprestanog pritiska na obrambeni red suparnika kojem jednaka muka postaje kako se othrvati od suparničkih napada i kako prenijeti loptu do igrača sredine terena.

ČUDO SE IPAK NIJE DOGODILO: Barcelona se protiv Juventusa ispromašivala i ispala iz Lige prvaka

Sve to prepoznaju i navijači talijanskog prvaka u nizu hvalospjeva na društvenim mrežama. Među originalnijim pohvalama svakako je ona s fotomontažom na kojoj je kombiniran Mandžukić i Paul Pogba, igrač koji je bio najskuplji transfer u povijesti nogometa (120 milijuna eura) i koji je Juventus zamijenio Manchester Unitedom.

Uz pozdrav francuskom nogometašu iznad slike stoji i poruka koja predstavlja Mandžukića kao onog koji radi sve što je on trebao.

Evo još nekih poruka nakon Mandžukićeve partije u Barceloni:

‘Igraš li protiv njega, ne možeš ga podnijeti. Obožavaš ga ako je u tvojoj momčadi. Mandžukić, žrtvuje se i obavlja prljav posao koji donosi pobjede’, napisao je novinar Marco Foroni.

Slično misle i drugi koji se i čude što Mandžukića vide na svim dijelovima terena:

Hvalospjevi i prolazak u polufinale Lige prvaka, ipak, nisu stavili osmijeh na Mandžukićevo lice. Primijetio je to sam i njegov suigrač Sami Khedira:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr