U PREDVEČERJE SPEKTAKLA

NJIHOVA LICA REKLA SU SVE: United šokiran krvavim činom u svome gradu! Rooney predvodio minutu šutnje

Uoči sutrašnje finalne utakmice Europske lige u Stocholmu (20.45) održat će se minutu šutnje u spomen žrtvama terorističkog napada u Manchesteru.

Kao znak poštovanja i sućuti prema svima onima kojima je ova tragedija uništila život i posijala novu dozu straha od terorizma. Britanski The Sun javlja kako će igrači Manchestera oko ruke imati crni povez.

EVAKUIRANO SVEUČILIŠTE U MANCHESTERU! ‘Provjeravaju se tri zgrade, molimo vas, slijedite upute’

U srijedu se na Friends Areni u Stocholmu igra finalna utakmica Europske lige između Manchester Uniteda i Ajaxa.

Bit će to susret dva velika nogometna imena, koja još uvijek traže svoj put prema onim starim, pobjedničkim stazama kad su harali svojim ligama i Europom. Spektakl je, nažalost, zasjenjen ovim bolesnim činom u Manchesteru. Englezi pišu kako je Manchester United šokiran događajima na pop koncertu na kojem je bilo puno djece, a na kojem su život izgubile 22 osobe.

STRAH OD TERORIZMA: Roland Garros će pojačati osiguranje! ‘Sigurnost je naša najveća briga’

U napadu za koji je preuzela odgovornost Islamska država ubijene su 22 osobe, među kojima i djeca, a deseci su ranjeni. Napad se dogodio nakon završetka koncerta američke pjevačice Ariane Grande na kojem su u publici većinom bile mlađe djevojke.

SVE O TERORISTIČKOM NAPADU U MANCHESTERU PROČITAJTE OVDJE.

Strah je zavladao u taboru Crvenih vragova. Kapetan Rooney je uoči treninga predvodio u minuti šutnje sa svojim suigračima i trenerom, pišu Englezi. Isto tako, klub je otkazao presicu uoči utakmice.

The Sun je objavio i slike nogometaša Crvenih vragova na travnjaku u šetnji, a njihova zabrinuta lica sve su rekla.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr