NIZOZEMSKI STRUČNJAK 'PECNUO' MOURINHA: / 'U redu je sanjati, ali ne smijete pritom postati glupi'

Image
Foto: AFP

Real Madrid i Al-Jazira u popodnevnim satima igraju polufinalnu utakmicu Svjetskog klupskog prvenstva

13.12.2017.
10:00
AFP
VOYO logo

Polufinalnu utakmicu Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva odigrat će u popodnevnim satima Al-Jazira i Real Madrid, a trener momčadi iz Abu Dhabija ima šaljivu ideju i nerealan plan kojim bi mogao izboriti finale natjecanja u kojem njegov suparnik brani naslov prvaka.

'Sanjati je OK, ali...'

Nizozemac Henk ten Cate na čelu je te momčadi, a njegova ideja svodi se na parkiranje 'tri autobusa' pred svojim golom od čega dva misli 'posuditi' on menadžera Manchester Uniteda Josea Mourinha, poznatog po takvom pristupu u utakmicama velikog značaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrebna su nam tri autobusa. Možda Mourinho može navratiti i dodati dva pred naša vrata", našalio se Ten Cate i potom dodao u ozbiljnijem tonu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U redu je sanjati, ali ne smijete postati glupi, valja ostati realan. A realno, šanse za pobjedu nam nisu velike. Prevelika je razlika u kvaliteti. Moj će se tim boriti kao što su to radili i prije, borit će se do gorkog kraja."

Igraju protiv uzora

Ten Cate strahuje da bi pojedinci iz redova njegove momčadi mogli biti odveć impresionirani igračima Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako su vam veliki igrači uzor, oni koje svakodnevno gledamo u prvenstvima Španjolske, Njemačke i Engleske, a sada igrate protiv njih, poput Cristiana Ronalda koji je osvojio pet Zlatnih lopti, možete samo zamisliti što to znači za ove dečke u trenutku kada će pored njih stajati u tunelu pred ulazak na travnjak. Super su motivirani, nadam se samo da neće biti jako nervozni i onda će sve biti u redu."

"Motivirati ih ne treba, posebice one mlade. Kada idemo na gostujuće utakmice mnogi od njih igraju PlayStation i navijaju za Real. Poznaju igrače", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo