NITKO U EUROPI KAO NAPOLI: / Zahuktali južnjaci i dalje gaze sve pred sobom, Mertens je nezaustavljiv

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nogometaši Napolija i Lazija upisali su nove pobjede u 11. kolu Serie A, dok je bivši igrač zaprešićkog Intera i Lokomotive Ante Budimir postigao svoj premijerni prvoligaški gol za Crotone.

29.10.2017.
17:34
AFP
VOYO logo

Budimir je svoj prvijenac postigao u 17. minuti utakmice u kojoj je njegova momčad nadigralča Fiorentinu s 2-1. Trotta je samo dvije minute kasnije povećao na 2-0, a momčad iz Firence je smanjila u 44. minuti preko Benassija. Budimir je igrao do 79. minute, dok je Milan Badelj odigrao cijeli susret kod Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
GONZALO HIGUAIN UTIŠAO SAN SIRO: /

Juventusu pobjeda u velikom talijanskom derbiju, Kalinić uzdrmao prečku

Najbolji start u ligama 'petice'

Budimir je, inače, igrao za Crotone u sezoni 2015/16 kada je ovaj klub prvi put u povijesti izborio plasman u Serie A. Prošlu je sezonu proveo u Sampdoriji u kojoj se nije naigrao pa je ljetos poslan na posudbu u Crotone.

Napoli je je zadržao vrh ljestvice domaćom pobjedom protiv Sasuola 3-1, klub s juga Italije i dalje ima tri boda više od Juventusa i Lazija. Allan, Callejon i Mertens bili su strijelci za Napoli, za koji je Marko Rog igrao od 76. minute. Zahuktali Mertens je od početka prošle sezone postigao više pogodaka (38) od bilo kojeg igrača u Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je već deseti put ove sezone, računajući sva natjecanja, postigao tri ili više golova u jednoj utakmici. Napolitanci su, također, upisali najbolji start sezone od svih momčadi u pet najjačih europskih liga, nakon 11 kola na kontu imaju deset pobjeda i jedan remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Lazio ne posustaje

I Lazio je zadržao niz pobjeda, deklasiravši s 5-1 u gostima novoga prvoligaša Benevento koji još uvijek, ni nakon 11 kola, nema nijedan bod. Ciro Immobile je postigao jedan gol za Lazio i asistirao za još tri. Jedini je igrač u pet najjačih europskih liga koji je ove sezone bio i trostruki strijelac i trostruki asistent u jednoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdorija je Genovi s 4-1 slavila protiv Chieva, a Ivan Strinić je odigrao svih 90 minuta za domaćina. Za Sampdoriju je ovo bila peta domaća ligaška pobjeda u nizu, što joj nije uspjelo od 1991. godine.

Novi prvoligaš SPAL je u Ferrari došao do minimalne pobjede (1-0) nad Genoom koju vodi naš Ivan Jurić. Udinese je s 2-1 kod kuće pobijedioAtalantu, a Andrija Balić i Stipe Perica su ostali na klupi domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo