NITKO O HRVATU NIJE NEŠTO SLIČNO REKAO KAO ANTONIO CONTE: / 'Svi u klubu bi mu trebali biti zahvalni'

Image
Foto: Profimedia

Talijanski stručnjak biranim je riječima govorio o njemu

24.4.2021.
15:25
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Intera imaju priliku ove sezone okončati višegodišnju dominaciju Juventusa i po prvi put nakon 11 godina osvojiti Scudetto. Marcelo Brozović, Ivan Perišić i ostatak momčadi iz stroja AntonijaContea u nedjelju protiv Verone, na čijoj klupi sjedi Ivan Jurić, imaju priliku napraviti dodatan korak prema tom cilju.

"Čeka nas teška utakmica protiv momčadi koja ove sezone igra dobro. Imali su seriju negativnih rezultata, ali prema onome što su pokazali na travnjaku nisu ih zaslužili", kazao je Conte uoči susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju odličnog trenera IvanaJurica i klub bi mu trebao biti zahvalan. Mukotrpnim radom svoje igrače čini boljima. To je napravio prošle sezone i ponovio ove. Možete reći da je surađivao s Gian Pierom Gasperinijem, a ja mogu samo biranim riječima govoriti o svemu onome što Jurić radi", istaknuo je Conte. A i Jurić ima visoko mišljenje o svom sutrašnjem suparniku.

Image
Image

Ivan Jurić

"Stalno govorim da Inter ima najjaču momčad u ligi ove sezone i da je Conte uz Gasperinija najbolji trener. Najkompletniji je i nikada ne odustaje. Pronašao je način kako osvojiti prvenstvo ove sezone i nisam iznenađen jer je tijekom dvije godina uspio zadržati najbolje igrače i dovesti one koji su mu nedostajali", kazao je Jurić i odbacio kritike koje su upućene Conteu zbog načina igre njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su odigrali neke vrhunske utakmice. Unaprijedio je momčad i shvatio da nikog nije briga ako su igrali dobro, a izgubili, tako da su se više fokusirali na obranu nego na visoki pritisak. Uvijek su opasni prema naprijed i čvrsti su otraga. On je inteligentan čovjek i odlučio se za ovo", poručio je Hrvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo