NISU SE ZASITILI SENZACIJA: / 'Nada umire posljednja, idemo po Europsku ligu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon senzacionalne pobjede protiv ukrajinske Vorskle i plasmana u završno pretkolo Europske lige nogometaši i vodstvo Lokomotive u petak su se vratili u Zagreb.

5.8.2016.
16:58
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Lokosi su prošli tjedan u Zagrebu odigrali 0-0 protiv Vorskle, ali su u Ukrajini uspjeli doći do pobjede 3-2 i najvećeg europskog uspjeha u povijesti kluba. U ranija dva pretkola izbacili su Santa Colomu iz Andore i RoPS iz finskog Rovaniemija, a u petak su saznali da će im posljednja prepreka na putu do grupne faze biti belgijski Genk.

Image
ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE: /

Lokomotiva putuje u Belgiju, Hajduk izbjegao najtežeg suparnika

'Vjerujemo u sebe'

Radi se o momčadi koja je prošlu sezonu završila na trećem mjestu belgijskog prvenstva, iza Club Bruggea i Anderlechta. U prethodna dva pretkola Genk je izbacio Budućnost iz Podgorice i irski Cork City. Prva utakmica između Lokomotive i Genka na rasporedu je 18. kolovoza u Zagrebu, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Belgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobili smo teškog i kvalitetnog suparnika, no u nogometu je uvijek sve moguće. Mi smo se sada konsolidirali i kompletirali, sada još samo moramo zadržati ovakvu razinu forme. Genk? Naravno da se nadamo prolasku u grupnu fazu Europske lige, nada uvijek umire posljednja. Vjerujemo u sebe i očekujemo najbolje", rekao je u izjavio za Goal.com direktor Lokomotive Božidar Šikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo