SLAVLJE U LOS ANGELESU

IZBORNIK ČAČIĆ LIKUJE: ‘Ušutkali smo nevjerne Tome koji su nas ispratili sa skepsom’

Neočekivanu pobjedu ostvarila je hrvatska nogometna reprezentacija istrčavši na ogled protiv jake izabrane vrste Meksika u noći na nedjelju u Los Angelesu. Konačnih 2-1 mnoge je iznenadilo, svakako i suparnika Vatrenih.

Utakmicu je prokomentirao hrvatski izbornik Ante Čačić uvjeren da Meksikanci nisu podcijenili sastav Hrvatske koji, to je apsolutno sigurno, više nikad neće izgledati kao što je izgledao u Los Angelesu gdje su mnogi debitirali za Vatrene.

STRAHOVALI OD SRAMOTE, DOČEKALI SENZACIJU: Vatreni s momčadi punom debitanata šokirali favorizirani Meksiko

“Čestitam našim igračima koji su ostavili srce na terenu i to im se vratilo na najbolji mogući način. Ovo je značajna pobjeda koja će svima ostati u lijepom sjećanju. Pokazali smo da i u ovakvoj selekciji imamo talentirane igrače s puno potencijala. Čestitke i Meksiku koji je pokazao da je jako dobra ekipa. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, uvjerili smo igrače da imaju što pokazati u ovako prekrasnom ambijentu”, prenosi službena internetska stranica Hrvatskog nogometnog saveza riječi hrvatskog izbornika koji je kazao i ovo:

“Neizmjerno sam sretan upravo zbog ovih igrača koji su pokazali da su s pravom došli ovdje. Ušutkali smo nevjerne Tome koji su nas ispratili iz Hrvatske sa skepsom. Priliku su dobili igrači iz klubova koji rijetko imaju takvu čast obući hrvatski dres, i pokazali su s kakvom strašću nose taj dres. Za to su nagrađeni lijepom pobjedom koja će ostati upisana u povijest jer se radi o prvom gostovanju Hrvatske u Sjevernoj Americi.”

“Sve čestitke i ljudima koji su nas došli gledati iz svih krajeva SAD-a. Vidjeli ste s koliko entuzijazma su došli iako su znali da nismo u najjačem sastavu, to ih nije sputalo da nam budu 12. igrač. Sretan sam što smo im podarili ovakvu pobjedu, hvala im jer su nam bili od velike pomoći”, zaključio je.

Povratak na Net.hr