Ideš! Pogledajte kakve je kapitalce 'upecao' Hajduk

Senijad Ibričić odlazi u Tursku i neće na Poljud! No, Bijeli su pronašli zamjenu u Kameruncu Thierryju Makonu Nlogi.

26.8.2013.
22:02
VOYO logo

Riječ je 20-godišnjaku, povremenom reprezentativcu Kameruna, kojeg krasi izuzetno snažan udarac iz daljine, a igra na poziciji ofenzivnog veznjaka.

Nloga je u ponedjeljak popodne stigao u Split, ima status slobodnog igrača, a već bi u utorak trebao obaviti liječnički pregled. Ako sve bude u redu, potpisat će ugovor s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A od Senijada Ibričića ipak neće biti ništa. Miljenik Torcide će karijeru nastaviti u turskom Kayseri Erciyessporu. No, iako Bijeli nisu uspjeli realizirati njegov povratak, na putu prema Poljudu je igrač NK Zagreba Besart Abdurahimi.

Najveći mali dioničar Hajduka Jako Andabak sastao se s predsjednikom Zagreba Draženom Medićem, te su dogovorili transfer i sve uvjete. Točne brojke još se uvijek ne znaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijesti s Poljuda govore da Hajduk neće stati na tome. Sportski direktor Jens Andersson boravi u BiH, gdje prati nekolicinu nogometaša zanimljivih Bijelima, te do 31. kolovoza namjerava na Poljud dovesti još pokoje ime kako bi Splićani bili što konkurentniji u nastavku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo