NIŠTA OD DERBIJA? / Dinamo objavio vijest koja gotovo sigurno znači odgodu utakmice protiv Hajduka

Image

Derbi hrvatskog nogometnog prvenstva između Hajduka i Dinama, koji se trebao igrati u nedjelju u 19 sati na Poljudu, gotovo će sigurno biti odgođen.

20.7.2016.
14:42
VOYO logo

Naime, Dinamo je na svojoj internetskoj stranici objavio da će, ukoliko večeras prođe Vardar, prvu utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv imenjaka iz Tbilisija igrati na Maksimiru već u utorak, 26. srpnja u 20.45 sati. Uzvrat je na rasporedu osam dana kasnije u glavnom gruzijskom gradu.

Ulaznice u prodaji

Budući da je, dakle, prva utakmica protiv Dinama iz Tbilisija na rasporedu samo dva dana nakon predviđenog termina poljudskog derbija, za vjerovati je da će doći do odgode. Još u utorak je poverenik hrvatske lige Josip Brezni u svome dopisu klubovima najavio mogućnost odgode derbija za 10. kolovoza, a sada se takva mogućnost čini posve izglednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sudar Hajduka i Dinama na Poljudu

Za očekivati je da će Dinamo, ako izbaci Vardar protiv kojeg je u prvoj utakmici u Skoplju slavio s 2-1, i službeno zatražiti odgodu utakmice protiv Hajduka, a ne treba sumnajti da će tom zahtjevu biti udovoljeno. Odgoda bi mogla koristiti i Splićanima koji igraju u kvalifikacijama za Europsku ligu. U prvoj utakmici 2. pretkola su kao gosti odigrali 2-2 protiv rumunjskog CSMS Iașija, a uzvrat se igra ovaj četvrtak. Prođe li Hajduk, novi ga europski izazov čeka tjedan dana kasnije, a u slučaju odgode derbija, imat će više dana za odmor i pripremu.

Inače, ulaznice za derbi su već u prodaji, a vrijedit će i za novi termin ako u nedjelju ne bude utakmice. Za glavnog suca je imenovan Mario Zebec iz Cestice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo