NIŠTA IH NE MOŽE IZNENADITI: / Burić priprema igrače i za jedanaesterce

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Trener nogometaša Hajduka Damir Burić ocijenio je kako će uzvratna utakmica 4.

26.8.2015.
18:11
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

"Garantiram vam da će moja momčad dati sve od sebe, igrači će dati zadnji atom snage kako bi ovu utakmicu dobili, mi smo motivirani. Ovo je za mene i moje igrače jako važna utakmica, a za sve u klubu ona nosi poseban naboj", rekao je Burić u srijedu na konferenciji za novinare.

"Igrači su poput spužve"

U prvoj utakmici završne runde prednatjecanja za Europsku ligu prošlog je tjedna Hajduk u Liberecu izgubio od Slovana 0:1, a Burić je rekao kako u uzvratnoj utakmici na Poljudu ne treba isključiti niti mogućnost izvođenja jedanaesteraca, te da je on s igračima razgovarao i o toj varijanti kako bi se psihološki pripremili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HAJDUK NA KOLJENIMA! /

Kalinić ostavio Splićanima nadu da mogu do preokreta

Image
HAJDUK NA KOLJENIMA! /

Kalinić ostavio Splićanima nadu da mogu do preokreta

"Siguran sam da će moja momčad psihološki biti na visokoj razini, spremni smo za sve scenarije i jedva čekamo početak utakmice", poručio je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka naglasio je kako vjeruje u svoje igrače, rekavši da su oni "kao spužva", jer upijaju njegove zamisli, a također je dodao kako u momčadi Hajduka nema ozlijeđenih i protiv Slovana će na Poljud istrčati najbolji sastav. Burić je istaknuo i kako momčad Hajduka mora biti strpljiva u igri protiv Slovana koji "isključivo vreba polukontre i kontre".

"Bit će i nagrada"

Burić se nada kako će i publika na Poljudu imati strpljenja za mladu Hajdukovu momčad, te je pozvao navijače da pomognu njegovoj ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije tjedan dana u Liberecu zapažene su i slabosti češke momčadi koje ćemo nastojati iskoristiti kako bismo što prije kreirali šanse za gol", najavio je strateg Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit hoće li igrači biti financijski nagrađeni ukoliko se plasiraju u Europsku ligu, Burić je rekao kako će se o tome razgovarati kasnije, a da je sada najvažnije usredotočiti se na pripremu za utakmicu kako bi momčad nastupila borbeno, agresivno i angažirano.

"Mislim da će klub imati dobar osjećaj kako bi nagradio igrače i to će sigurno napraviti ako se plasiramo u Europsku ligu, ali nama je sada najbitnije razmišljati o utakmici i našoj igri", zaključio je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo