'Nisam mogao ni sanjati da je tako nešto moguće!'

'Nisam mogao ni sanjati da je tako nešto moguće. Bila je to posebna utakmice, a lica naših navijača u slavlju poslije susreta bila su nevjerojatna.

12.11.2011.
12:05
VOYO logo

Iako su prošla gotovo dva tjedna otkako je Manchester City sa 6:1 našamarao slavnog gradskog rivala Manchester United na njegovom Old Traffordu, igrači Cityja još uživaju u tom snu.

Kapetan Građana Vincent Kompany priznao je da je to za njega bila jedna od najposebnijih utakmica u karijeri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mogao ni sanjati da je tako nešto moguće. U takve utakmice ne idete s razmišljanjem da ćete slaviti s tako velikom razlikom. Bila je to posebna utakmice, a lica naših navijača u slavlju poslije susreta bila su nevjerojatna. I naše slavlje u svlačionici je bilo za pamćenje, svi su bili u sedmom nebu", prepričao je Kompany u intervjuu za Match of the day.

http://www.youtube-nocookie.com/v/CcWe2fUoqfo?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća momčad Premiershipa ima najbolji start u prvenstvo ikada te je uz Newcastle jedini klub koji još ne zna za poraz.

"Imat ćemo i mi teških utakmica. Moramo nastaviti s dobrim nizom koliko god to možemo. U našoj momčadi je puno igrača koji su osvajali trofeje, tako da to ne bi trebao biti problem. Naš klub dugo nije osvojio naslov, no u finalu FA Cupa smo pokazali da nas ne treba otpisati", zaklučio je Kompany.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo