BIZARNA SITUACIJA

NIKOME NIŠTA NIJE BILO JASNO: Real igrao s 12 igrača, na kraju je žrtvovan zbunjeni Luka Modrić

Neobičnoj su sceni svjedočili u srijedu navečer svi koji su gledali okršaj Real Madrida protiv Betisa u petom kolu španjolskog prvenstva.

Real je svim silama nastojao slomiti otpor Andalužana, budući da je u 72. minuti rezultat i dalje bio 0-0, Zinedine Zidane je odlučio napraviti dvije izmjene i pojačati ofenzivni dio momčadi. U igru je uveo Lucasa Vazqueza koji je ušao umjesto Marcela te Borju Mayorala.

TEŠKA KRIZA U MADRIDU: Zaustavljen je nevjerojatan niz, ali navijače puno više zabrinjava jedan drugi podatak

REAL JE KIKSAO, NE I MODRIĆ: Hrvatski veznjak bolji od Ronalda, Balea, Kroosa, Ramosa…

Pogreška suca

No, u trenutku kada je potonji ulazio u igru, četvrti je sudac napravio pogrešku i na malom semaforu pokazao da izlazi broj 12. No, to je broj Marcela koji je već izašao s terena koju sekundu ranije i nitko zapravo nije znao tko bi trebao napustiti travnjak. Mayorala to, međutim, nije spriječilo da uđe u igru pa je Real u tom trenutku na terenu imao 12 igrača.

Glavni je sudac reagirao tek kad su se pobunili igrači Betisa, a čini se da je i sam Zidane u tom trenutku bio zbunjen. Na koncu je odlučeno da iz igre ide naš Luka Modrić što je bilo prilično iznenađujuće budući da je bio jedan od najboljih na terenu u tom trenutku. Dojam je da ni Luka nije najbolje prihvatio odluku da mora na klupu pa uopće nije pružio ruku Mayoralu koji se u međuvremenu vratio do aut-linije.

Izmjene se Zidaneu na kraju nisu isplatile jer je Betis u četvrtoj minuti sudačke nadoknade došao do senzacionalne pobjede (1-0). Real je na taj način prekinuo niz od čak 73 utakmice, računajući sva natjecanja, u kojim je postigao barem jedan pogodak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr