NIKOLA VLAŠIĆ ODLETIO PREMA LIVERPOOLU: / Everton po hajdukovca poslao mali privatni zrakoplov

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija

Nikola Vlašić je privatnim zrakoplovom odletio prema Liverpoolu.

30.8.2017.
22:14
PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

To javlja Slobodna Dalmacija. Također, spomenuti dalmatinski dnevni list piše i kako je "bijeli dragulj" otputovao u srijedu oko 20 sati i najbolji igrač Hajduka s pratnjom, iz Zračne luke u Resniku, poletio je zrakoplovom prema Engleskoj.

Na letu prema Zračnoj luci 'John Lennon'

Everton je u splitsku zračnu luku poslao mali privatni zrakoplov u kojem se potom Vlašić našao na letu prema Zračnoj luci "John Lennon" u Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NIKOLA VLAŠIĆ DANAS PUTUJE U ENGLESKU: Evo koliko će Hajdukov dragulj zarađivati u Evertonu

Vlašića po dolasku na Otok očekuje finiširanje transfera u prošle sezone sedmoplasiranu momčad Premiershipa, liječnički pregledi i potpisivanje ugovora. Već nekoliko dana traju pregovori oko transfera koji je konačno ušao u završnu fazu, a trebao bi biti okončan u četvrtak do ponoći do kada traje prijelazni rok.

Image
Image

24.08.2017., stadion Poljud, Split - Druga utakmica doigravanja za ulazak u UEFA Europsku ligu, HNK Hajduk - Everton FC. Nikola Vlasic, Ashley Williams. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Everton pristao na odštetu od 8,7 milijuna eura

U utorak navečer postignut je dogovor između dva kluba koja su se ogledala u doigravanju za Europsku ligu, a Vlašić zablistao u dvije utakmice. Everton je pristao na odštetu od 8,7 milijuna eura, još milijun će platiti ako se plasira u Ligu prvaka, a u cijeloj priči se spominje i kako će Hajduk dobiti deset posto od idućeg Nikolinog transfera. Ovo će biti rekordni transfer za Splićane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče podjele odštete između Hajduka i obitelji Vlašić, spominjalo se kako bi sve iznad tri milijuna eura dijelili Hajduk i Vlašić na pola, ali sad se pojavila verzija kako je obitelj 19-godišnjeg Vlašića pristala na podjelu 70-30 u korist kluba. Uskoro bivši Hajdukov ofenzivac u Evertonu će zarađivati milijun eura godišnje neto, na Poljudu je igrao za 180.000 eura.

Po zadnjim informacijama, Vlašić bi u četvrtak do 16 sati (17 sati po hrvatskom vremenu) trebao predati prijavnicu za radnu dozvolu. Vjerojatno je da bi do tada trebao biti i potpisan ugovor i finaliziran transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo