POVIJESNI TRANSFER ZA BIJELE

NIKOLA VLAŠIĆ ODLETIO PREMA LIVERPOOLU: Everton po hajdukovca poslao mali privatni zrakoplov

Nikola Vlašić je privatnim zrakoplovom odletio prema Liverpoolu.

To javlja Slobodna Dalmacija. Također, spomenuti dalmatinski dnevni list piše i kako je “bijeli dragulj” otputovao u srijedu oko 20 sati i najbolji igrač Hajduka s pratnjom, iz Zračne luke u Resniku, poletio je zrakoplovom prema Engleskoj.

Na letu prema Zračnoj luci ‘John Lennon’

Everton je u splitsku zračnu luku poslao mali privatni zrakoplov u kojem se potom Vlašić našao na letu prema Zračnoj luci “John Lennon” u Liverpoolu.

NIKOLA VLAŠIĆ DANAS PUTUJE U ENGLESKU: Evo koliko će Hajdukov dragulj zarađivati u Evertonu

Vlašića po dolasku na Otok očekuje finiširanje transfera u prošle sezone sedmoplasiranu momčad Premiershipa, liječnički pregledi i potpisivanje ugovora. Već nekoliko dana traju pregovori oko transfera koji je konačno ušao u završnu fazu, a trebao bi biti okončan u četvrtak do ponoći do kada traje prijelazni rok.

 

Everton pristao na odštetu od 8,7 milijuna eura

U utorak navečer postignut je dogovor između dva kluba koja su se ogledala u doigravanju za Europsku ligu, a Vlašić zablistao u dvije utakmice. Everton je pristao na odštetu od 8,7 milijuna eura, još milijun će platiti ako se plasira u Ligu prvaka, a u cijeloj priči se spominje i kako će Hajduk dobiti deset posto od idućeg Nikolinog transfera. Ovo će biti rekordni transfer za Splićane.

Što se tiče podjele odštete između Hajduka i obitelji Vlašić, spominjalo se kako bi sve iznad tri milijuna eura dijelili Hajduk i Vlašić na pola, ali sad se pojavila verzija kako je obitelj 19-godišnjeg Vlašića pristala na podjelu 70-30 u korist kluba. Uskoro bivši Hajdukov ofenzivac u Evertonu će zarađivati milijun eura godišnje neto, na Poljudu je igrao za 180.000 eura.

Po zadnjim informacijama, Vlašić bi u četvrtak do 16 sati (17 sati po hrvatskom vremenu) trebao predati prijavnicu za radnu dozvolu. Vjerojatno je da bi do tada trebao biti i potpisan ugovor i finaliziran transfer.

Povratak na Net.hr