NIKOLA VLAŠIĆ JE U BRUTALNOJ FORMI: / Vatreni fantastičnom asistencijom izbacio pola obrane

Image

Vlašiću je ovo bila četvrta asistencija za CSKA ove sezone

20.10.2019.
16:25
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić još je jednom potvrdio kako je u izvrsnoj formi. Mladi ofenzivac moskovskog CSKA upisao je još jednu asistenciju u remiju svoje momčadi na gostovanju kod Ufe u 13. kolu ruske Premier Lige.

U kontranapadu je primio loptu na lijevom krilu, došao do kaznenog prostora, zatim je prošao dvojicu igrača i povukao ostatak na sebe te je jednim potezom izbacio cijelu obranu. Prizemnim dodavanjem pronašao je Ahmetova koji je zahvaljujući Vatrenom ostao sam i onda Rus nije imao težak posao, u naletu je poslao neobrnajivu loptu pod prečku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

6019162 22.09.2019 CSKA's Nikola Vlasic a goal during the Russian Premier-League soccer match between CSKA Moscow and Krasnodar, in Moscow, Russia., Image: 472429808, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik, Vladimir Fedorenko

Vlašiću je ovo bila četvrta asistencija za CSKA ove sezone, a uz to, postigao je i pet golova. Sjajno igra i u reprezentaciji za koju je poentirao protiv Slovačke i Walsea u kvalifikacijama za Euro.

Potez Vlašića pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo