Hrvat otkrio Kazahstancima kakva je Torcida

Nogometaši Šahtera već u utorak su stigli u Split, dva dana prije velikog dvoboja protiv Hajduka u 3. pretkolu Europske lige.

5.8.2014.
20:14
VOYO logo

Podsjetimo, Kazahstanci su u čudnoj utakmici slavili s 4:2. Hajdukova obrana je curila na sve strane, a posljednji gol su domaćini zabili u sudačkoj nadoknadi. S 3:2, Hajduku bi posao bio znatno lakši, ovako će im trebati puno znanja, ali i sreće.

"Mislim da bi opuštanje bila velika pogreška. Rezultat je za nas dobar, ali Hajduk je u Karagandyju pokazao da igra nogomet. Morat ćemo pružiti više nego kod kuće iako smo tamo ostvarili dosta veliku pobjedu koju nitko nije očekivao", rekao je Hrvat u redovima Šahtera, Nikola Pokrivač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Varteksa, Dinama i Rijeke otkrio je svojim novim sugračima što ih čeka u Splitu. To dobro znaju i dva igrača Šahtera iz BiH, Topčagić i Džidić.

"Kazahstancima je Pokrivač pričao o što ih čeka u Splitu ali Džidić i ja znamo kakav je Hajduk klub. Znamo kakve navijače ima i kakav ambijent stvaraju", kazao je Topčagić, donosi Dalmacija News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo