NIKOLA JURČEVIĆ VIŠE NIJE TRENER DINAMA! / Iz kluba potvrdili da je dobio otkaz, već se javio glavni kandidat za nasljednika

Image
Foto: PIXSELL

Odlukom Izvršnog odbora GNK Dinamo, Nikola Jurčević više nije glavni trener prve momčadi

15.5.2018.
13:06
PIXSELL
VOYO logo

O onome što se posljednjih dana pričalo, dobilo je i službeno potvrdu! Hrvatski stručnjak Nikola Jurčević više nije trener Dinama. "Trener je obaviješten o odluci kluba, a o daljnjim događanjima vezanim za prvu momčad i stručni stožer Dinamo će pravodobno putem web stranice obavijestiti javnost, navijače i medije", javio je zagrebački klub.

OVO SU KANDIDATI NA JURČEVIĆEVOG NASLJEDNIKA: Zbog jedne izjave Bjelica nikada ne bi trebao sjesti na klupu Dinama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkaz za Jurčevića dolazi nakon poraza od Rudeša u pretposljednjem, 35. kolu HNL-a. Dinamo je u deset prvenstvenih utakmica pod Nikolom Jurčevićem dao samo 13 pogodaka, a primio ih je čak devet. Evidentno je da u ovom razdoblju nije uspio posložiti Modre, o čemu govori podatak o četirima porazima i osvajanju samo 14 od 30 mogućih bodova u tih deset susreta.

HERR OTTO ZA NET.HR: ‘U Dinamu samo gledaju kako koga prodati i zaraditi. Strašno je i tragedija to što (ne)rade u klubu. Razočaran sam’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko se imena spominje kao mogući kandidati, a vodeći je trenutačno Nenad Bjelica koji je nedavno dobio otkaz u Lechu. Inače, Jurčević je stigao u Dinamo prije nešto više od dva mjeseca, a potpisao je ugovor do ljeta 2019. godine.

"Da, želio bih biti trener Dinama", rekao je Bjelica za 24 sata. "Pa tko ne bi želio biti trener takvog kluba. Već su me kontaktirali i čekam nastavak razgovora", dodao je hrvatski trener koji se trenutačno nalazi u Austriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo