NIKOLA JURČEVIĆ PRED OTKAZOM U DINAMU? / Zna se već i ime novog trenera; Potresi u Maksimiru nakon novog poraza u prvenstvu

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Dinamo nakon trijumfa na Poljudu protiv Hajduka nije dobio niti jednu utakmicu

14.5.2018.
23:07
PIXSELL
VOYO logo

Broji li trener Dinama Nikola Jurčević posljednje dane na klupi prvaka Hrvatske? Legitimno je pitanje nakon novog poraza, ovog puta protiv Rudeša u Kranjčevićevoj. Jurčeviću nikako ne ide s novom momčadi.

RUDEŠ ŠPALIROM DOČEKAO PRVAKA, PA GA ONDA – POBIJEDIO! Dinamo upisao novi poraz

Dinamo nakon trijumfa na Poljudu protiv Hajduka nije dobio niti jednu utakmicu, izgubio ih je tri, i to od Rijeke, Lokomotive i Rudeša, te samo uzeo bod Slaven Belupu. Predsjednik Dinama Mirko Barišić novinaru je Sportskih Novosti na pitanje "ostaje li Nikola Jurčević trener Dinama", kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Ne znam... U ovom trenutku ništa više ne mogu kazati. Zasad je status quo i više ništa na tu temu nemam dodati".

Očito se Jurčeviću trese stolica. I to ozbiljno. Nikola Jurčević je u HNL-u Dinamo vodio u deset utakmica. Osvojio je samo 14 od mogućih 30 bodova, izgubio je četiri utakmice. Debitirao je protiv Rudeša, lako moguće da se protiv iste momčadi i oprostio od klupe momčadi s kojom je osvojio naslov. Također, 24 sata iz izvora bliskih klubu doznaju kako čelnici novog prvaka smatraju kako je upitno može li Jurčević u ovakvom izdanju momčad odvesti do pobjede u finalu Kupa protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenad Bjelica se kao novi trener spominjao i prije dva mjeseca. "Sad je dobio otkaz u Lechu, posljednjih se dana s obitelji odmara u Klagenfurtu i na liniji je s čelnicima novog prvaka", piše 24 sata.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo