NIKO KRANJČAR VRAĆA SE U HRVATSKI NOGOMET: / 'Drago mi je da sam opet dio reprezentativne priče'

Image
Foto: Screenshot

O njegovoj karijeri ne treba trošiti previše riječi, Niko je ostao upamćen kao jedan od najpozitivnijih igrača u hrvatskoj povijesti

5.5.2021.
16:29
Screenshot
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar otkrio je da se vraća u hrvatski nogomet. Kranjčar je dobio posao pomoćnika Josipa Šimunića u hrvatskoj U-19 reprezentaciji objavio je HNS.

"Naravno da Nikin izbor ima veze s činjenicom da je on moj veliki prijatelj, ali u ovom slučaju gledam to sa stručnog stajališta, jer je on u prvom redu bio velik igrač koji svojim iskustvom i znanjem itekako može pomoći u odrastanju mladih hrvatskih reprezentativaca. Kad jedna takva nogometna veličina stane pred naše mlade igrače i pomogne im savjetom, to itekako ima težinu. Drago mi je da ćemo surađivati za dobrobit hrvatskog nogometa, volio bih da se u budućnosti što više bivših igrača uključi u proces rada.", rekao je Josip Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kranjčar raduje se novim izazovima.

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam dobio Josipov poziv da budem dio njegovog stručnog stožera, jer je Joe prvenstveno moj veliki prijatelj. Nadam se da ću svojim igračkim i životnim iskustvom moći pomoći našim mladim igračima, vjerujem da će od nas moći nešto naučiti. Drago mi je da sam opet dio reprezentativne priče, jer sam kao igrač uvijek rado dolazio na okupljanja reprezentacije koja je za mene uvijek bila svetinja.", rekao je Niko Kranjčar, kojega prve aktivnosti čekaju u lipnju, kada hrvatsku U-19 reprezentaciju očekuju prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije i Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako se umirovio od aktivnog nogometa, bit će ovo prvi pravi profesionalni angažman Nike Kranjčara. Inače, on nije jedan od onih koji puno istupa u medije, dapače, rijetko daje intervjue ili čak kratke izjave.

Korak dalje u karijeri

O njegovoj karijeri ne treba trošiti previše riječi, Niko je ostao upamćen kao jedan od najpozitivnijih igrača u hrvatskoj povijesti. Zbog majstorskih poteza obožavali su ga navijači Vatrenih, a nije to pokolebala činjenica da je nastupao i za Hajduk i za Dinamo u svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, posljednji put smo ga u javnosti vidjeli na sprovodu njegovog oca Zlatka Kranjčara koji je preminuo prije dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo