Niki Kranjčaru se događa isto što i u Tottenhamu!

Iznanenađenje se dogodilo u šestom kolu ukrajinskog prvenstva. Nogometaši kijevskog Dinama u šestom su kolu ukrajinske Premierlige ubilježili prvi ovosezonski poraz.

19.8.2012.
11:38
VOYO logo

Jedini je strijelac u 25. minuti bio Artem Gromov. Zanimljivo, za Vorsklu je ovo tek druga pobjeda ove sezone. U dosadašnjih je pet kola skupila čak četiri poraza i u dvoboj protiv Dinama je ušla kao autsajder.

Iskoristila je, međutim, slabo izdanje Kijevljana za koje je Ognjen Vukojević odigrao samo prvo poluvrijeme, dok je Niko Kranjčar cijelu utakmicu pogledao s klupe za pričuve, iako njegovoj momčadi očito nije išlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdilo se tako nakon prvih šest kola da će i trener Dinama Jurij Sjomin Kranjčara samo povremeno ubacivati u momčad. Nisu pomogla niti dva pogotka koja je zabio Volinu u prethodnom prvenstvenom kolu. Ostaje, doduše, nada da je i Kranjčar među ekipom na koju Sjomin računa za utorak, kada Dinamo igra veliki ogled 4. pretkola Lige prvaka protiv Borussije iz Dortmunda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je do subote imao pet pobjeda u pet kola, baš kao i prvak Šahtar, koji u nedjelju gostuje kod Černomoreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih subotnjih utakmica, Krivbas i Dnjipro su odigrali neodlučeno 0-0. Za domaće je cijelu utakmicu odigrao Mladen Bartulović, dok je kod gostiju Nikola Kalinić igrao do 64. minute, a Ivan Strinić je ušao na startu drugog poluvremena.

Vorskla Poltava - Dinamo Kijev 1-0 Krivbas - Dnjipro 0-0 Hoverla - Metalist Harkiv 0-3 Redoslijed: 1. Šahtar 15 (-1), 2. Dinamo 15, 3. Dnjipro 14, 4. Metalist 11…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo