Niko Kovač izbacio Mandžukićevog agenta iz hotela

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač zabranio je predstavnicima Marija Mandžukića da borave u kampu naše nacionalne vrste u Bad Tatzmannsdorfu.

26.5.2014.
11:20
VOYO logo

"Da agent sjedi ovdje pored mene u hotelu, to nije moguće. Neka se čuju telefonom", prenosi Kovačevu izjavu njemačka novinska agencija SID.

Jasno, razlog zbog kojeg je Mandžukić u kontaktu s agentom je činjenica da je na izlaznim vratima Bayerna, iako ga ugovor veže do 2016. godine. Kovač bi bio sretan da odluka o budućnosti 28-godišnjeg napadača bude poznata prije Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da bi mi bilo draže da se sve riješi prije. Ali, na to ne mogu utjecati. Mario može igrati bilo gdje u Europi, nisam zabrinut za njega."

Osvrnuo se potom Kovač i na skorašnji Mundijal i utakmicu protiv Brazila kojom će naša reprezentacija 12. lipnja otvoriti prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brazil mora postati svjetski prvak, pritisak na reprezentaciju je ogroman. Takav pritisak igrači neće osjetiti više nikad u životu. Nadam se da to može biti naša prednost i da možemo napraviti iznenađenje", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo