Vatreni u siječnju prelazi u Arsenal?

Na podužem spisku igrača koji se spominju kao potencijalna pojačanja Arsenala u siječanjskom prijelaznom roku našlo se i ime hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikice Jelavića.

29.12.2012.
12:24
VOYO logo

Daily Mail tako piše kako je Arsenalov skaut pratio Jelavićev nastup 22. prosinca u 2-1 gostujućoj pobjedi nad West Hamom. Tada je Jelavić odigrao 90 minuta, iako se nije upisao među strijelce. Ima li istine u interesu Arsenala za Jelavića pokazat će vrijeme, a iza njega je u dosadašnjem dijelu sezone 6 golova u 18 premierligaških nastupa. Nije tajna da je Arsenal u potrazi za novim napadačem u siječanjskom prijelaznom roku, a kao potencijalna pojačanja spominjala se čitava niska imena od Adriana Lopeza, Dembe Ba, Klaas-Jana Huntelaara, Davida Ville...

Engleski mediji naveliko pišu i kako je Arsenal pokazao interes za portugalskog krilnog igrača Manchester Uniteda Nanija. Uprava "crvenih vragova" za Nanija drži cijenu u visini od nekih 20 milijuna funti, dok je "topnici" pokušavaju spustiti naglašavajući da su im ljetos bez previše muke i otezanja prodali Robina van Persieja(za 24 milijuna funti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo