Ovo je vijest koja će rastužiti Nikicu Jelavića

Bivši igrač, a danas trener Evertonovih rezervi i momčadi do 18 godina, Alan Stubbs, boji se da bi klub mogao ostati bez menadžera Davida Moyesa na kraju tekuće sezone.

23.4.2012.
20:12
VOYO logo

Stubbs vjeruje da bi Everton nakon 10 godina mogao ostati bez Davida Moyesa ukoliko uprava ne napravi neke krucijalne poteze kojima bi osnažila klub i omogućila svom strategu da se bori za sam vrh Premier lige.

"Klub mora donijeti velike odluke ovoga ljeta. Ukoliko ne nađemo nove investitore, teško ćemo zadržati Davida koji je došao do raskrižja u svojoj karijeri – da li ostati u klubu koji voli i s kojim ima fantastičan odnos ili napraviti korak prema naprijed u menadžerskoj karijeri", smatra Stubbs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moyesa se već godinama smatra potencijalnim nasljednikom Sira Alexa Fergusona u Manchester Unitedu, a od nedavno je postao i među prvima na listi želja Tottenhama koji bi u slučaju odlaska Harryja Redknappa na izborničku klupu Engleske ostao bez menadžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako odbije Spurse možda će, kao što to obično biva u životu, kasnije požaliti. Ponekad više ne dobijete drugu priliku", zaključio je Stubbs.

Moyes je u nedjelju otrgnuo veliki bod Manchester Unitedu na Old Traffordu (4:4), a sve to u režiji fantastičnog hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića, dvostrukog strijelca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je trenutno sedmi sastav Premiershipa s velikih 10 bodova manje od šestog Chelseaja, te 11 od Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo