'PRESRETAN SAM ZBOG DEJANA'

NIKADA NIJE SUMNJAO U LOVRENA: ‘Stari, bit ćeš sjajan stoper i igrat ćeš godinama za ovaj klub’

Nije lako bilo Dejanu Lovrenu u prvoj godini koju je proveo u engleskom velikanu Liverpoolu. No, danas je bez hrvatskog stopera teško zamisliti momčad Redsa.

Upravo je takav rasplet našem nogometašu najavio njegov nekadašnji suigrač Rickie Lambert. Lovren je igrao s Lambertom u Southamptonu, a dvojac je 2014. godine, zajedno s Adamom Lallanom, prešao u Liverpool. I dok su Lovren i Lallana uspjeli na Anfieldu, Lambert se zadržao samo jednu sezonu i danas je član Cardiff Cityja. No, prije odlaska je uputio hrvatskom reprezentativcu poruku ohrabrenja i pokazalo se da je bio potpuno u pravu.

LOVREN OTVORIO DUŠU: ‘Ljudi su brutalno ubijani, danas sam i ja mogao biti pod zemljom’

‘Točno je ono što treba Liverpoolu’

“Dejan je te sezone malo igrao, malo nije. Ali prije nego što sam otišao, rekao sam mu: slušaj, stari, bit ćeš sjajan stoper i igrat ćeš godinama za ovaj klub. Znao sam da je on igrač za Liverpool, briljantan je s loptom, dobro upravlja ljudima, točno je ono što treba klubu”, rekao je Lambert.

Lovren je uzlet doživio kad je na klupu Redsa stigao njemački stručnjak Jürgen Klopp.

“Presretan sam zbog Dejana, posebno zato što mu je bilo teško u prvoj sezoni. Dobro je da je došao Jürgen i učinio ga glavnim stoperom. Sjajno je to za vidjeti”, dodao je Lambert.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr