Nijemci tvrde da je Olić dogovorio svoj odlazak

Bild tvrdi da je Ivica Olić sve dogovorio s Wolfsburgom i da će na kraju sezone promijeniti radnu sredinu. Ćorluka je, pak, odradio prvi trening s Bayerom nakon kojeg je bio vrlo zadovoljan. ‘Momčad posjeduje veliku kvalitetu i to je potvrdila na treningu’, tvrdi Čarli.

Novo tiskano izdanje njemačkog tjednika Sport Bild donosi tekst o hrvatskom napadaču minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije Ivici Oliću.

Hrvatski napadač se napokon riješio svih problema s ozljedama i želi redovito igrati, što namjerava objasniti treneru Juppu Heynckesu u četiri oka. Ugovor mu istječe na kraju sezone.

“Sada sam potpuno spreman i trener ne može reći da ne igram jer mi nedostaje kondicije”, rekao je Olić za kojeg Bild tvrdi da je donio odluku te da će sljedeće sezone igrati za Wolfsburg.

A prvi trening Vedrana Ćorluke (26) u redovima Bayer Leverkusena privukao je veliku medijsku pozornost.

Pod zubatim suncem Čarli je odradio svoj premijerni trening s Apotekarima otkako je kompletiran njegov transfer iz Tottenhama (do kraja sezone uz mogućnost prvokupa, op.a.).

U prvih pola sata treninga iz Bayera su dopustili novinarima, fotografima i snimateljima da snime prve kadrove Ćorluke u novom okruženju u kojem će nositi dres s brojem 14.

“Bilo je vrlo zabavno. Vrlo su me toplo primili i osjećam se fizički u vrhunskoj formi. Momčad posjeduje veliku kvalitetu i to je potvrdila na treningu”, izjavio je Ćorluka.

A trener HSV-a Thorsten Fink se dotaknuo se hrvatskog nogometaša Mladena Petrića, točnije njegove budućnosti u klubu.

“Dogovorili smo s Mladenom da ćemo u ožujku zajedno sjesti i vidjeti kako dalje. Do tada će nam on sigurno donijeti uspjeha. HSV mu je dao ponudu prošlog ljeta, a Mladen ju je odbio”, izjavio je Fink.

Povratak na Net.hr