Nije šala! Kelava proglašen igračem godine!

Ivan Kelava najzaslužniji je za poraz 1:7 protiv Lyona. Da nije bilo njega, katastrofa Dinama na Maksimiru bila bi još veća.

8.12.2011.
14:11
VOYO logo

'Modra svlačionica odabrala je vratara Ivana Kelavu za najboljeg igrača Dinama u godini za nama te će mu biti uručena nagrada 'Modri lav', objavljeno je na Dinamovoj službenoj stranici.

Kelava je odnio sigurnu pobjedu za najboljeg igrača dok je drugo mjesto zauzeo sjajni stoper Modrih i njegov odličan prijatelj Domagoj Vida. Uvjerljivo iza ovog dvojca smjestili su se Kovačić, Calello, Ibanez, Sammir, Beqiraj i drugi, javljaju iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetimo li se Kelavinih obrana ove sezone, jasno je da je mladi vratar najzaslužniji za igranje Dinama u Ligi prvaka, gdje je doduše, primio 22 gola, ali obranio još barem toliko zicera. Zapravo, bez Kelave bi se Dinamova avantura u Ligi prvaka pretvorila u jednu od najtužnijih sportskih priča općenito.

"Puno mi znači ova nagrada koja je zaista posebna obzirom da je biraju sami igrači. Hvala svima i naravno da bez njih ne bi bilo niti mojih dobrih predstava i općenito rezultata Dinama", izjavio je Modri lav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo