Nije moguće! Barcelona želi 34-godišnjaka?

Mnogi treneri i nogometni radnici trenutačno 'lutaju' Poljskom i Ukrajinom gledajući Europsko prvenstvo.

9.6.2012.
13:41
VOYO logo

Na dan kad slavi svoj 34. rođendan napadač njemačke nogometne reprezentacije Miroslav Klose dobio je najbolji mogući poklon iz Španjolske. Naime, navodno je interes za njegovim dovođenjem pokazala Barcelona.

Prema informacijama kojima barata njemački dnevnik, novi trener Barcelone Tito Vilanova u potrazi je za iskusnim napadačem, a Klose je njegov izbor. Interes za Kloseom katalonski je klub pokazao još 2007. godine, ali tada se drugi najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava opredijelio za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je zapravo realan ovaj transfer? Klose je pod ugovorom u Laziju do 2014. godine, a u prvoj sezoni u dresu rimskog kluba zabio je 13 ligaških golova. U slučaju transfera u Barcelonu, bio bi mu to vrlo vjerojatno posljednji transfer u karijeri, s obzirom na dob. U profesionalnoj karijeri započetoj 1998. branio je dosad boje pet različitih klubova među kojima su Kaisreslautern, Werder i Bayern.

Kloseov agent Alex Schütt priču zasad nije želio komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Euru je i Antonio Conte, trener koji je ove sezone vodio Juventus do naslova prvaka u talijanskoj Seriji A, bez da je njegova momčad izgubila utkamicu od starta do kraja prvenstva.

U objektivu Contea je, kako pišu talijanski mediji, ponajprije napadač. U tom mu je smislu najinteresantniji Poljak Robert Lewandowski, trenutačno vođa napada Borussije iz Dortmunda. No, u tom smislu bi se Juve mogao sudariti s jačim suparnikom u toj borbi. Naime, navodno je Manchester United već ponudio 16 milijuna engleskih funti za ovog 23-godišnjaka i blizu je realizacije tog prijelaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventusova stara želja je Arsenalov vođa Robin van Persie, a nevezano za Euro, navodno je Juventus poslao strašnu ponudu za Urugvajca Edinsona Cavanija. U pitanju je njihov odlični napadač Matri, te čak 40 milijuna eura!

Neizvjesna je budućnost jednog od ponajboljih napadača današnjice Robina van Persieja. Njegov otac Bob van Persie prokomentirao je za El Mundo Deportivo mogućnosti svog sina. Nizozemskog napadača ugovor za Topnike veže još godinu dana, a kroz medije se spominju mogući transferi u Manchester City, Barcelonu, Real Madrid i Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manchester City nije opcija. Nemoguće je za njega zaigrati za drugi klub osim Arsenala u Engleskoj", komentirao je Van Persie senior.

"Barcelona? Nije logično da ode u Barcelonu. Ondje već imaju Lionela Messija. Real Madrid se također ne uklapa u sliku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je dulje vrijeme poznato da je Bayern pokazao interes za dovođenjem bosansko-hercegovačkog nogometnog reprezentativca Manchester Cityja Edina Džeke (26). Sada se pojavio novi moment u cijeloj priči...

Naime, The Sun navodi kako je Bayern u transfer spreman uključiti 22-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Thomasa Müllera. Osvajaču zlatne kopačke sa SP-a u Južnoafričkoj Republici ugovor s Bayernom vrijedi do ljeta 2015. godine, ali navodno bi on bio spreman na odlazak u sredinu u kojoj bi redovito igrao. Uz Müllera, Bayern bi za dovođenje Džeke navodno ponudio i šest milijuna eura. Službenih reakcija bilo iz Bayerna bilo iz Manchester Cityja na ovakve medijske napise zasad nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo