'NIJE MI JASNO ZAŠTO MU SE TO DOGAĐA': / Ikona talijanskog nogometa u nevjerici zbog Mandžukića

Image
Foto: AFP

Mandžukić će na zimu vjerojatno napustiti Juventus, ali još uvijek nije poznata destinacija

9.12.2019.
22:20
AFP
VOYO logo

Ikona talijanskog nogometa i bivši nogometaš Intera, Giuseppe Bergomi, razgovarao je s talijanskim Sky Sportsom i između ostalog komentirao je status hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića u Juventusu. Mandžukić je ove sezone odstranjen iz momčadi, nema ga niti na jednom popisu trenera Maurizija Sarrija, a čak i trenira odvojeno.

Bergomi je osupnut zbog ovakvog trermana prema Hrvatu. "Ne razumijem zašto on ne igra, bilo je puno prilika u kojima je Bernardeschi bio u prilici zabiti, ali nije uspio. Da je na njegovom mjestu bio Mandžukić, on bi zabio. Mandžukić je zvijer, a Juventus mu ne da igra", kazao je bivši branič Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

April 10, 2019 - Amsterdam, Netherlands - Mario Mandzukic of Juventus during the UEFA Champions League Quarter Final match between Ajax Amsterdam and Juventus at Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands on April 10, 2019, Image: 425743651, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Andrew Surma / Zuma Press / Profimedia

Mandžukić će na zimu vjerojatno napustiti Juventus, ali još uvijek nije poznata destinacija. U igri je bio Manchester United, ali ta se priča naglo ugasila, kao i ona oko prelaska u Borussiju Dortmund. Spominjali su se i mogući prelasci u Kinu ili Katar, ali čini se kako bi Mandžukić možda više volio karijeru nastaviti u nekom vrhunskom europskom klubu ili barem klubu koji igra "ligu pet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo