REAKCIJE

‘NIJE IMALO SMISLA IGRATI’: Igrači Dinama i Intera prokomentirali opći potop u Zaprešiću

Dinamo je u subotu po općem potopu u Zaprešiću svladao (3-1) Inter, tako bodovnu prednost nad drugoplasiranom Rijekom, barem do nedjelje, povećao na sedam bodova.

Vratar Intera Krševan Santini prokomentirao je “vaterpolo” u Zaprešiću…

“Nije imalo smisla igrati u ovakvim uvjetima. Ali, što reći, najvažnije da se nitko nije ozlijedio. Mislio sam da će sudac oko 70. minute prekinuti utakmicu kada je kiša pojačala, ali evo odigrala se do kraja. Rezultat je takav kakav je, oni su nam na početku zabili dva sretna gola i to je odlučilo. O prekidu utakmice sa sucem nismo pričali” rekao je Krševan Santini.


Trener modrih Mario Cvitanović bio je poslije utakmice zadovoljan novom pobjedom.

“Prezadovoljan sam utakmicom s obzirom na uvjete, ovako se dobivaju prvenstva. Baš na takvim utakmicama. Prekid? Niti u jednom trenutku nisam razmišljao o tome, samo sam želio pobjedu. Sreća da smo zabili na početku, dok je teren još bio OK. Svaka nam je utakmica bitna, u svaki dvoboj do stanke moramo ući na isti način. Hvala Bogu nitko se nije ozlijedio” rekao je vratar Dinama Dominik Livaković.

[FOTO] DINAMO U UVJETIMA NA RUBU REGULARNOSTI UZEO TRI BODA! Svi na terenu jedva su čekali da završi ‘vaterpolo’

Marko Lešković, branič modrih, u nastavku je igrao i napadača.

“Jesam li ikada prije igrao napadača? Haha, slabo, slabo” sa smješkom je rekao Marko Lešković.

Filip Benković istaknuo je:

“Sretni smo zbog pobjede, ma najvažnije da smo uzeli ta tri boda. Vrijeme je bilo grozno, ali nismo uopće sa sucem pričali o prekidu. Dali smo sve od seve, borili se i na ovoj pobjedi čestitam svim svojim suigračima. Sretan sam i jer sam utakmicu po ovakvim uvjetima završio bez problema, nadam se da su ti zdravstveni problemi konačno iza mene. I da ću brzo ući u pravi ritam utakmica”, kazao je Benković čije riječi prenosi Goal.com.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr