Bez dlake na jeziku

NIJE HTIO VIŠE ŠUTJETI: Casillas konačno otkrio veliku istinu o svom lošem odnosu sa Mourinhom

Europska vratarska legenda Iker Casillas je u intervjuu u emisiji “En tu casa o en la mía” progovorio o svom odnosu sa svojim bivšim trenerom Joseom Mourinhom. Poznato je da su Special One i Casillas imali izrazito loš odnos u vrijeme kada je Mourinho sjedio na klupi Real Madrida. Mourinho je u Real stigao 2010. godine i ubrzo odlučio na klupu poslati vratarsku legendu. Casillas je sad napokon otkrio što se sve krije iza njihove međusobne netrpeljivosti.

Pa je tako Casillas kazao:

“Mourinhu se nije sviđalo što sam razgovarao s igračima Barcelone i s nekima od njih bio u dobrim odnosima. Smatrao je i da više pažnje dajem reprezentaciji nego klubu. I s time je sve počelo. Onda je stigla moja ozljeda, pokušavao sam se vratiti još jači, ali on mi nije davao priliku, odlučio je da su drugi bolji od mene. Nisam se mogao buniti jer je trener taj koji odlučuje tko će igrati,” otvorio je dušu Iker Casillas i nastavio:

Real Madrid Training Session
Casillas i Mourinho na jednom od treningaFoto: KEVORK DJANSEZIAN

‘U posljednjoj godini uopće nismo razgovarali’

“Trudio sam se tome ne pridavati preveliki značaj, ali to se događalo stalno i jako me je diralo. Da ne spominjem da je to bio veliki rat među onima koji su zauzimali njegovu stranu i onima koji su bili uz mene. U posljednjoj godini uopće nismo razgovarali. Bila je to jako ružna i teška situacija.”

Mourinho je vodio Real od 2010. do 2013. godine, nakon čega je napustio Madrid i preselio u London, točnije u Chelsea. Casillas je, pak, u Realu bio još dvije godine nakon Mourinha i na ljeto 2015. godine prešao u Porto. Tako je Casillas nakon 25 godina na Santiago Bernabeu napustio svoj voljeni klub, klub u kojem je stekao slavu i ime, te preselio u Portugal.

Povratak na Net.hr