NI RONALDO, NI BECKHAM, VEĆ ON: / Rooney otkrio ime najboljeg nogometaša s kojim je igrao

Image
Foto: AFP, JOE KLAMAR

Proslavljeni Englez ponudio je odgovor na pitanje koje mu je kad tad moralo biti postavljeno

3.2.2019.
10:29
AFP, JOE KLAMAR
VOYO logo

Engleski napadač Wayne Rooney prošle godine odlučio je napustiti Manchester United i karijeru nastaviti u američkom MLS-u u dresu DC Uniteda. Rooney se vrlo brzo uklopio u svoju novu ekipu gdje je za kratko vrijeme postao vođa ekipe.

Engleski napadač ne krije da uživa u Americi te je u nekoliko navrata priznao da nije očekivao da je MLS tako dobar. Rooney želi ostati što duže u DC Unitedu i pokušati doći do titule. U intervjuu za engleske medije Rooney je uspio iznenaditi javnost svojom izjavom. Naime, novinare je zanimalo tko je najbolji igrač s kojim je on igrao, a njegov odgovor je itekako iznenadio mnoge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njega nema sumnje

"To je Luciano Acosta s kojim igram u DC Unitedu. On je vrlo mlad i talentiran igrač. Treba ostati motiviran i siguran sam da će napraviti veliku karijeru. Znam koji klubovi su zainteresovani za njega i treba ići samo naprijed. Igrao sam s mnogim igračima, ali on je možda i najbolji kojeg sam imao u svojim ekipama. Tako mlad i talentiran da je to nevjerojatno", rekao je Rooney.

Acosta ima 24 godine i u DC United je došao početkom 2016. godine iz Boce Juniors u kojoj je i ponikao. Svojim je igrama u američkoj momčadie skrenuo pažnju mnogih klubova, a u siječnju je bio veoma blizu da potpiše za PSG. No, od ovog igrača transfer treba sigurno očekivati već na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo