NI PENAL NISU ISKORISTILI: / Mamić isprobao 26 igrača, ali gol nije vidio!

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Nogometaši Dinama odradili su prvu prijateljsku utakmicu u pripremama za nastavak sezone. U Rovinju su odigrali neodlučeno 0:0 protiv slovenskog prvoligaša Celja.

21.1.2016.
18:02
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

Dinamo je bio bolja momčad, imao je nekoliko vrlo dobrih prilika, ali nije uspio slomiti otpor Slovenaca. Čak ni s bijele točke. U 58. minuti je, naime, nakon nabacivanja Brekala jedan igrač Celja igrao rukom u kaznenom prostoru, ali Machado nije uspio realizirati jedanaesterac.

Zaigrao i Schildenfeld

Trener Zoran Mamić krenuo je u utakmicu u formaciji 4-2-3-1 i s prilično 'šarenim' sastavom, kombinacijom mladosti i iskustva. Na desnom je boku priliku dobio novopridošli Slovenac Petar Stojanović, u udarnoj su postavi bili i mlađahni Soldo, Knežević i Olmo, dok je na mjestu polušpice zaigrao Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku su šansu dobili i još neki talentirani juniori poput Šempera, Mora, Lovrena i Brekala, a napokon je zaigrao i iskusni Schildenfeld koji je propustio cijeli prvi dio sezone zbog ozljede. Ukupno je u četvrtak zaigralo čak 26 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u četvrtak igrao u sljedećem sastavu:Ježina (od 46. Šemper) - Stojanović (od 46. Matel), Soldo (od 46. Schildenfeld), Goncalo (od 46. Benković), Pivarić (od 46. Musa) - Knežević (od 30. Moro; od 60. Pavičić), Antolić (od 30. Machado; od 60. Šovšić) - Soudani (od 46. Lovren), Ćorić (od 30. Rog; od 60. Gojak), Olmo (od 30. Brekalo; od 60. Fintić) - Henriquez (od 46. Hodžić).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo