SCENA DANA

NEZAPAMĆENO LUDILO MIHAJLOVIĆA I GASPERINIJA U PRIJENOSU UŽIVO: ‘Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Prestani s*ati’

‘Ej, Giampie! Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Pričaj sa svojima’

Jedna je od rijetkih pozitivnih stvari u post korona nogometnom dobu, kad se igra pred praznim tribinama, je i što se sve čuje na terenu, kamere i zvučnici zabilježe što igrači i treneri govore, galame jedni na druge.

ATALANTA – BOLOGNA 1:0; Fantastično društvo iz Bergama probilo se na drugo mjesto i teoretski ostalo u igri za naslov prvaka Italije

Tako je bilo i sinoć u utakmici 35. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Atalante i Bologne. Mikrofoni i kamere Sky Sporta sve su zabilježile, a promptno prenijeli talijanski mediji

Profimedia

‘Ej, Giampie! Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Pričaj sa svojima!’

U prvom poluvremenu, nakon što je Atalantin igrač Gosens faulirao suparnika Skov Olsena, trener domaćih Gian Piero Gasperini nešto je prigovorio igračima gostiju.

Siniša Mihajlović, trener Bologne, na to je potpuno poludio i počeo urlati na kolegu na suprotnoj strani, što se jasno čuje na snimci:

“Ej, Giampie! Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Pričaj sa svojima! Pričaj sa svojima! Koji ku*ac pričaš s mojima?! Ostavi moje dečke na miru! Nemoj se za*ebavati sa mnom (“Non rompere il cazzo”, što bi se moglo prevesti u kontekstu ideš mi na k*rac, iako u doslovnom znači na komi mi k*urac op.a). Pričaj sa svojima, ajde kvragu! Ostavi moje na miru i prestani s*ati Giampe, prestani da se*eš! Ne viči toliko i ne prekidaj utakmicu, jesi li čuo?!”

Od Mihajlovićevog urlanja ne čuje se što Gasperini viče, ali se čuje kako mu govore “Gian, smiri se!”

Obojica dobila po žuti

Tada poprištu verbalnog sukoba trenera prilazi sudac Federico La Penna, koji obojici daje žute kartone, a Mihajlović se tada njemu obraća također vičući “Isključi ga!” i pokazuje prema Gasperiniju.

Sudac na to doista pokazuje drugi žuti Gasperiniju, na što trener Atalante pobjesni: “Zašto?! Što radiš čovjeće?!” pa se prije odlaska s terena okrene prema Mihajloviću i klupi Bologne vičući: “Sve ovo ste vi zakuhali!”

Luis Muriel zabio gol odluke

Iskusni trener Atalante još je nabacio koju uvredu na račun Mihajlovića, svojih igrača i svijeta oko sebe, a morao je otići na tribine vidno iznerviran događajima na terenu. Na kraju je njegova momčad ipak uspjela slaviti sa 1:0, a gol odluke zabio je Luis Muriel na Zapatino dodavanje u 63. minuti utakmice.

Čitavu situaciju možete vidjeti – OVDJE.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Povratak na Net.hr