Nezadovoljni Eduardo dobio 'jezikovu juhu' od Kate

'Svakomu igranje za reprezentaciju mora biti čast!

19.11.2011.
11:23
VOYO logo

Eduarda da Silve javno je izrazio nezadovoljstvo zbog ulazaka na utakmicama s Turskom u zadnjim minutama dvoboja, kad se praktički 'kralo' vrijeme.

Podsjetimo, razočaran nakon Turske, hrvatski napadač je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota je da ulazim zadnje dvije minute. Mislio sam da je kriterij igranje u klubu, posebno u jakom klubu kao što je Šahtar. Ali sad vidim da to nije tako. Za mene su ti ulasci zbog krađe vremena bili podcjenjivanje, kao da sam klinac."

Točno je, naime, da Dudu nije bilo tko i da je izbornik Slaven Bilić bio malo taktičniji, ne bi ga uvodio u igru u tim trenucima. U Istanbulu je, recimo, mogao uvesti Buljata ili Perišića, a u Zagrebu Buljata ili Iličevića, dečke koji bi te dvije-tri minute shvatili potpuno drukčije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, stoji i teza da izbornik o svemu odlučuje, pa je Bilić i s određenim ciljem uveo baš Eduarda na obje utakmice, ne razmišljajući o tome je li Dudu na terenu 90, 45, 30 ili tri minute! "Svakomu igranje za reprezentaciju mora biti čast! A stvar je trenera tko će igrati, koga će i kad zamijeniti. Klub je ipak nešto drugo od nacionalne vrste i nijedan igrač ne bi smio biti ljutit zbog minutaže. A i veći su igrači od Eduarda ulazili u tom vremenu", istaknuo je Ivan Katalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo