NEYMAROVIH DESET MINUTA OČAJA: / Brazilac se hvatao za glavu nakon onog što mu se dogodilo u Parizu

Image

Neymarovih deset minuta očaja na Parku prinčeva

13.4.2021.
23:34
VOYO logo

Nogometaši PSG-a i Chelsea izborili su plasman u polufinale nogometne Lige prvaka. PSG je u uzvratnom susretu četvrtfinala u Parizu izgubio od Bayerna s 0:1, ali je prošao dalje jer je u Munchenu slavio s 3:2, dok su Londončani na Ramón Sánchez Pizjuánu u Sevilli izgubili od Porta s 1:0, ali zbog zalihe od još jednog gola iz prvog dvoboja uhvatili su vlak za četiri najbolje momčadi elitnog natjecanja.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

GDJE ĆEŠ STARI? Evo kako Neymar čuva loptu; Ruka dugačko naprijed, lopta na sigurnom

Image

GDJE ĆEŠ STARI? Evo kako Neymar čuva loptu; Ruka dugačko naprijed, lopta na sigurnom

Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Bavarci dali sve od sebe, ali...

Neymar je u samo deset minuta prvog poluvremena uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka propustio zabiti iz tri velike prilike i tako puno prije kraja utakmice riješiti prolazak PSG-a protiv Bayerna koji je poginuo muški, kako se ono kaže. Od te tri prilike, dva puta je tresao okvir gola, jednom gredu pa vratnicu. Trudio se Brazilac ali iz svojih čak 6 pokušaja u ovom dvoboju niti jednom nije zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe mu dva puta asistirao

Prvo ga je Mbappe savršeno poslužio za gol koji nije zabio. Neymar je ostao sam pred Manuelom Neuerom, ali je s deset metara umjesto gola pogodio nogu istrčalog golmana Bayerna. OVDJE pogledajte tu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko minuta poslije, Brazilac je fantastično s lijeve strane na rubu kaznenog prostora lažnjakom poslao u prazno Kingsleya Comana i lijepo pucao desnicom, ali je pogodio prečku. OVDJE pogledajte tu situaciju.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo minutu kasnije, u kontri ga je opet brzonogi Mbappe poslužio tako da je ostao sam pred Neuerom i tada se činilo kako će konačno zabiti. Neymar ga je sada savladao, ali je umjesto gola prizemnim udarcem pogodio stativu i opet se primio za glavu. Baš ga nije išlo. No dobro, ostale sreća a to je najbitnije, da je zajedno sa svojom momčadi uspio izboriti poluzavršnicu.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo